I dreaming of a white chrismas

Sitter och myser i soffan med tända ljus och lyssnar på julmusik. Kommer att tänka på att jag inte vet vad jag ska köpa till Elias i julklapp. Vi har bestämt att vi ska köpa en TV på mellandagsrean som gemensam julklapp men att vi ska köpa nått litet till varandra i julklapp. Så jag googla runt lite och så kommer jag på den perfekta julklappen! Tänker inte berätta ifall han läser det här! Men jag är så nöjd över att jag kom på det!

Nu ska jag göra iordning mig det sista för att ge mig av till skolan för att fortsätta arbeta på projektarbetet med Jonna. Sedan vid kl 1 ska vi till en träffpunkt och vara med när en kock kommer dit och ska ge tips och inspiration till pensionärerna där. Efter det ska jag hämta ut en box vin jag beställt på systemet, hoppas på att den är god! q

Sedaan ska jag köpa lite apelsiner, äpplen och satsumas för att torka dem i ugnen. Därefter bär det hemmåt för att först plocka lite mossa hemma för en julplantering jag ska göra. Väl hemma ska jag börja med frukterna i ugnen och medans de är i ugnen ska jag träna i gymmet i huset. Sen hoppas vi på att en ju(l)vlig doft som sprider sig i lägenheten!

Mysa mys!

RSS 2.0