Torsdag

Att göra på torsdag:

-Färga håret

-Damsuga

-Plocka blommor samtidigt som jag ber till vädergudarna om vackert väder hela midsommarhelgen

-Handla sill och potatis+dill

Allt detta ska hinnas med efter att jag har slutat jobbet. Och i det någonstans ska man hinna äta middag oxå!

Glad midsommar!


dåtid, nutid och framtid!

Nu var det länge sedan jag skrev här men detta är på grund av att jag och en kompis driver en annan blogg tillsammans.

Men vad har hänt senast jag skrev här då?
-jag och Elias har varit i Stockholm i nästan en vecka för en kort "semester". Där så gick vi på brorsonens Williams dop. Vi träffade även den andra nyfödda brorsonen Emil. Börjar få stor familj nu hemma i Stockholm. Längtar tills vi flyttar dit igen, saknar mina bröder.
-vi var in till stan och gick från cendtralen genom gamlastan till södra station. I Gamlastan så köpte Elis ett par "harembyxor" och vi åt pasta och drack vin på en uteservering där, sjukt mysigt.
-vi slappa en del oxå men tiden gick alldeles för snabbt och vi var tvugna att åka hem till Göteborg igen.

- Vi har börjat att träna på allvar igen, 3-4 gånger i veckan med blandad träning. Jag har köpt nya joggingskor så nu blir det mycket ut o jogga, en del gym samt gruppträningar på friskis. Känner att jag måste skaka bort fläsket som jag byggt upp nu under de två år vi bott här. HERRE JÄVLAR, vi har bott i göteborg i 2 fucking år! Redan!? känns sjukt att tiden har gått så fort! Snart har det gått ett år till och vi får vinka hejdå till denna underbara stad! Ursh jag kommer att sakna Göteborg jätte mycket! Vill egentligen inte flytta här ifrån, men jag vill inte helller bo så här långt bort från mina bröder och mor o far. Tänker även på den tid då jag vill ha barn, då vill jag bo nära min familj så att barnen få träffa sina släktingar.

-Sommarjobbet har precis börjat, med en ledig dag som första arbetsdag. Men jag har jobbat i helgen så egentligen började vi redan då men sommarvikariatet börjar idag. Så nu ska vi jobba i 6 veckor. Jag har kommit på att jag måste skaffa mig ett mantra som jag kan längta till när jag jobbar. det stora mantrat är kretaresan i slutet av augusti. Det andra stora mantrat är den långa ledigheten under hela augusti. Men det är lite långt bort än så länge så jag måste ha ett mantra för varje vecka/arbetsperiod. Denna vecka är det midsommar som är mitt mantra. Nästa vecka blir tufft då jag jobbar helgen också. Så vad ska jag skaffa mig för mantra då? och resten på arbetsperioden? Hmm jag måste komma på det, kanske kommer till mig senare.

-midsommar planerar vi att fira här i huset med grannarna och vänner då vi jobbar på midsommarafton och vill börja fira så fort som möjligt och slippa åka bort någonstans! Det kommer bli sill och nubbe som är huvudaktiviteten denna afton! Hoppas det kommer bli fint väder!

Nu ska jag käka lunch för att sedan bege mig ut i solskenet!

Peace!

5-kamp på Liseberg

Är man några stycken ska man definitivt köra 5-kamp på Liseberg. Vi var några i klasssen som gjorde detta i måndags. 60 kr kostar det och då får man 5 spel samt tre lyckohjul-spel. En av oss van en jätte dumle på en av dessa biljetter så de var värt det. Det blev mycket skratt men även skrik då vi fick åka uppsvinget gratis två gånger. Sjukt läskig är den, mest för att man inte sitter fast ordentligt så det känns som om den pinnen som håller fast en ska lossna hela tiden. Skulle känts bättre om det satt en "säkerhets-spänanordning" som försäkring i fall spärren släpper på pinnen.

Sen blev det middag på "Chezzan" med några öl och pojkvänner. Efter det bar det hemmåt för mig för att ta det lugnt och lägga mig tidigt för att gå upp tidigt och träna. Trodde jag! Det visade sig när jag kom hem att mina kära grannar satt utanför "Loungen", vår party-lokal i huset, och grillade med massa öl. Så det var bara att sätta sig där för att ha det trevligt. Efter ett tag kom boxen och vattenpipan ner. Vi satt där och hade det jätte trevligt, jag tror vi var rund 10 st. Efter ett tag kom det ett par till som tydligen bor i ett annant hus som hade sett oss och frågade om det fick "joina" oss. Så där satt vi en måndagkväll, en försommarkväll från sin bästa sida. Gott att dricka i glada vänners sällskap. Så min kväll blev inte så tidig...

Igår så skulle jag gått på lunch i skolan och gått på konsert med tjejerna. Men jag fick en sån mensvärk att allt blev inställt. Men jag fick köpt ett par snygga sandaler igår iaf. Nu är det sommar! Bara bikinin och bikinikroppen som saknas, men det är på g, jag ska jue iväg och träna snart.



RSS 2.0