Bland damm och grissvålar

Dagens blogg ska faktiskt handla om damm och grissvålar! Idag är man ledig och ska ägna dagen med att städa, både i skafferi och resterande del av lägenheten. Då Elias har varit och hälsat på en kär familj som driver en ekologisk/biodynamisk gård fick han med sig lite mat hem. Bland annat kotletter och revbensspjäll. Och dessa ser inte ut som dem man får i affären! En bröstvårta och hår sitter kvar på revbensspjällena! Men det är bara att skära bort och sen har man världens bästa revbensspjäll till middag ikväll!

Men innan dess så ska man städa igen! Det var inte många dagar sedan som vi städade, i lördags faktiskt, och nu ligger det redan ett lager med katthår på golvet. Det spelar ingen roll hur mycket man kammar dem, de fäller iaf massa hår. Men de är underbara, så jag får stå ut med att dammsuga ofta. Men nu så ska vi försöka göra oss av med kattsanden iaf. Vi ska införskaffa oss en toaletttränare till katterna. Önska oss lycka till!

Peace


Tentaångest!

När man egentligen borde sistaminuten-plugga kan man inte det, man bara stirrar och fattar inte vad man läser, dessutom så drömmer man sig bort till andra ställen än tentan. Så då hamnar man tillslut här på bloggen.

Imorron smäller det, då ska jag kunna allt om kroppens anatomi och fysiologi! Känner mig inte riktigt akademikerkunnig innom detta område men det är upp till tentaresultatet att avgöra. Det jag hoppas starkast på är att jag klarar anatomin, då får jag mitt intyg så att jag kan bli diplomerad massör. Kursen startar första helgen i mars, sen ska jag massera massor för att bli diplomerad massör.

På måndag ska jag och Elias äntligen se Avatar, alla har jue sagt att den ska vara sjukt bra! Sen börjar nästa kurs, idrottshistoria på en månad. Vet inte riktigt vad jag ska läsa sen men inom idrottsvetenskap är det iaf!

Sen är det plötsligt min födelsedag, lilla jag ska bli 21 år gammal! Då väntas party party i form av en "Pirat-sittning". Längtar sjukt mycket till dess. Det ska vara sittningshäfte med sånger och lek, och inte glömma "Lambo".

Och en till sak att längta till är påsk, då åker vi hem till El Stockholmo för att få en minisemester från vuxenlivet här i Götlaborg.

Men det bästa av allt är resan till kreta med päronen i augusti som man längtar efter mest. Det kan man längta sjukt mycket till och drömma sig bort.

Men nu måste jag återgå till pluggandet!
Peace!


Gott nytt 2010!

Då komme vi till den punken där man plötsligt ska sluta skriva 2009 och börja skriva 2010 istället. Det kommer inte bli lätt men man får öva helt enkel!

Året avslutades med firande med grannar i huset. Festen var lyckad till en början, där vi dukade upp ett långbord ute på den inglasade terrasen högst upp i huset. Det värmde vi upp med massor av tända ljus (och några glas...) så det blev jätte mysigt. Vi hade en panorama vy över många delar av göteborg och dess närmaste orter, så i fick se många vackra fyverkerier under kvällen.
Maten de bestod av fläskfile och potaisgratäng i all sin enkelhet. Men det va sjukt gott då man var rejält hungrig. Sedan kl 11 gick vi ut och sköt våra raketer. Två killar i sällskapet skulle vara balla och coola och började välta fyvärkerier och hålla i dem vid uppskjutningen. Men jag tog befälet och sa att jag inte vill att någon skadar sig här ikväll. Då lugnade de ner sig så att vi kunde skjuta klart de sista raketerna utan att vara oroliga för en olycka.

Sedan på vägen in blev det kaos. Bråk började lite här o där. Men det största förstörde hela kvällen där efter. 12 slaget var fint med skål med alla men sraxt där efter så bröt grälet ut igen och det var bara jag som tittade på fyverkerierna från panoramabalkongen. (detta för att jag som tur var, var jag inte inblandad i bråket) Sedan kom Elias, som inte heller var inblandad men ville försöka vara fredsmäklare utan att lyckas, och vi titade på de sista fyverkerierna. Sedan var det lite efterfest i vår festlokal (the Lounge) dä det blev lite dans men festen dog snart ut.

Så så firade jag in 2010!

Nu ska jag väck älsklingen med kaffe!

God fortsättning på det nya året!

RSS 2.0