slutet på detta kapitel är nära...

Börjar inse mer och mer att det underbara livet här i Göteborg börjar närma sig sitt slut.  Det är bestämt att vi ska flytta någon gång i juni, om det bli innan eller efter midsommar vet vi inte ännu. Då har vi bott här nere i nästan exakt 3 år, POFF! så har tre år gått! Helt otroligt!

Det har varit tre lärorika år, om mig själv och om massa annat! Jag är väldigt glad över att jag faktiskt tog chansen och flyttade ner hit. Men det har inte bara varit en dans på rosor, många motgångar har man varit med om också, men jag har lyckats ta mig igenom dem och blivit starkare av dem.

För att summera några saker vad jag har lärt mig här nere:
- Vänskap är otroligt skört, något man ska tänka på så att man inte missunnar sin vän.
Pojkvännen är inte ens liv, utan en del av ens liv. Är det sann kärlek så väntar han på dig om du vill hitta på nått annat en kväll utan honom.

- Kärleken är det underbaraste som finns. Jag har lärt känne en otrolig människa här nere som jag förhoppningsvis kommer spendera resten av mitt liv med.

-Studentlivet är något helt fantastiskt. Alla festerna och människorna som man träffar på gör att man tar sig genom alla tentor och allt plugg.  Jag vet att jag kommer se tillbaka på den här tiden och längta tillbaka när jag är inne i hjulet och vandrar.

- Att ta hand om sig själv, en annan person, ett hushåll och två katter är tufft och innebär massa ansvar, men det är så värt det, för det ger så mycket tillbaka. En sambo som älskar en, ett hem som känns som ett hem och ser bättre och bättre ut och två underbara kelgrisar till katter.

Ja det är mycker mer som jag kommer ta med mig här ifrån och bära med mig. Men jag känner att det är snart dax att avsluta detta kapitel, kliva in ett nytt där pengar kommer förhoppningsvis tjänas, starkare band kommer knytas till mina bröder, resa lite mer innan det stora kapitlet kommer med familjeliv.

Men först ska jag ta mig igenom den sista terminen i skolan, önska mig lycka till!

En lyckad helg!

Sammanfattning av helgen: sista arbetsdagen i torsdags, mys hemma med vänner och ölspelet, Nyårsafton jävligt soft början med dricka hos henrik och sedan god middag med glada vänners sällskap som avslutas med fest hos Edit och Johan och fyrverkerier, lördagen festas det järnet igen med underbara Veronica och Alex som kom på besök och glada backa gänget! Utgång på det på Parken där jag blev bjuden på allt! Idag avslutas en perfekt helg med alla hos oss spelandes Wii och snart vankas det pizza!

RSS 2.0