Jul!

Imorron är det jullaton...Men det känns verkligen inte som det! Vi båda ska jobba imorron från tidig otta till sen eftermiddag. Men sen vankas det ett mini-julbord hemma med det viktigaste, sillen o nubben! Vi är lediga juldagen men sen är det jobb igen!

Men vi har hunni fira våran jul, då vi var på Liseberg och käka julbord. Här kommer det lite fina bilder;



En lien fråga; är de okey att ge en halvklar julklapp men sedan göra klar den tillsammans, som till exempel ett fotoallbum?


lördagsbloggande

En trevlig upptäkt jag kom på idag är att jag kommer få ut 12 tusen netto från jobbet och 12 tusen netto från CSN i januari! 24 tusen spänn! Bara så där! Fy fan vad nice! 10 tusen ska sparas tll sommaren, sen ryker det vanliga till hyra och mat mm. Ca 6 tusen. Detta innebär att jag har 8 tusen kvar till div.! Kan hända att jag sparar lite mer.

Men det kommer bli en hel del jobb. Vi kommer jobba hela julveckan förutom juldagen. Sedan jobbar vi hela nyårsveckan förutom nyårsafton och nyårsdagen. Så nyårsafton får vi festa iaf! Men sen är vi lediga från den 5 januari till den 14 januari. Sen är det tenta som gäller och jobb den helgen. Det är nice, men det lär bli massa pluggande den lediga tiden, stor tenta i fysiologi och anatomi. Gissa vilken muskel "musculus Gluteus maximus" är!



Nästa vecka är det Julbordet den stora happenigen på torsdagen. Ska bli sjukt kul att gå på Liseberg på dess julmarknad, samt gå in på Ice Bar innan julbordet. Något som mer händer nästa är att jag vetat om Elias existens i två år den 14.

Jag kan även tipsa om att ifall man glömmer ha i socker i sina lussikatter så kan man pänsla dem med något, typ äggvita och sedan rulla dem i socker. blir jätte gott! 


Att vara ensam hemma

Shit, jag är verkligen inte bra på att vara ensam hemma en lördag. Vad gör man!? Jag har nästan alltid nått för mig antingen själv eller med älsklingen eller på någon polare. Men har jag inget att plugga på, någon att vara med eller tränar inte så är jag nästan alltid med älsklingen. Men nu när han ä bortrest över hegen blir det plötsligt massa tid över till mig själv. Tiden känns som om den går mycket långsammare oxå. Jag har hunnit med massor idag o det känns som att kl borde vara mycket mer än vad den egentligen är!

Jag vaknade jätte sent, halv elva, drack kaffe och åt frukost. Sedan började jag städa då jag ska ha fest här idag. efter det bar det in till glasbanken och Teknik magasinet för införskaffning av div. förnöjes artiklar. Sedan blev det en jätte disk hemma att ta hand om samt lunch.

Sen då, nu har man städat gjor det man ska göra och har inget att göra. Vad gör man är man inget har att göra? Jag har tittat på två avsnitt på e serie som jag börjat titta på, kollat runt lite på nätet, busat med katterna men nu då?

Jag är sämst på att inte ha något att göra, har alltid varit det, kommer alltid att vara det!


stackars panda mamma!


sötaste kattungen idag:P


Julbord

Nu är det bokat!

Den 17 december ska jag och Elias på julbord. Efter många turer fram och till baka blev det ett julbord på Liseberg. Vi ville åt julstämning och vad passar inte bättre då än ett besök på Liseberg med sveriges största julmarknad för att skapa julkänsla!

Då vi båda jobbar på julafton bestämde vi oss tidigt för att istället gå på ett julbord.Först tänkte vi oss att gå på Nya Elvsborgs fästning men det blev lite väl dyrt. Men julbordet på Liseberg kommer väll inte bli biligare då det fins massor med anna som man kan lägga ppengar på där.

Och innan vi ska gå på julbordet ska vi besöka Ice bar, där allt är gjort av is, även glasen! Det ska bli coolt att besöka! I och med att vi förbokat bord och ice bar så får vi gratis inträde och billigare inträde till Ice bar där det ingår en drink!

En underbar dag

Helt fantastiskt väder ute, o här sitter jag framför datorn! Men jag har faktiskt redan varit ute idag på en kort prommenad. Så nu ska man ta tag i världens största diskberg som aldrig tar slut. Även om man diskar efter sig så blir det alltid ett diskberg dagen därpå! Hatar disk, ge mig en diskmaskin!

Igårkväll var det party party då en granne här fyllde år! På en tisdag! Älskar studentlivet! det spelar ingen roll vilken dag i veckan det är, kan alltid hända något kul. Antingen är det party, filmkväll eller spelkväll som gäller. Det är så gött att man bor så här i ett studenthus och har trevlga grannar som man kan umgås med. Det är bara att kasta iväg ett SMS så är kvällen räddad! Vill alltid ha det så. Hoppas man får trevliga grannar dit vi kommer flytta sen efter studentlivet.


RSS 2.0