Nu är det jul igen!

Och det märks med besked!
Jag och Vronkan var iväg med henes bil i onsdags till Rusta, Hemtex, Jysk och Ikea för att innförskaffa julgadiner och belysning. Men otan för det hela sluta på rut 1000 kr! Tusen kronor! Ok, två gardinstänger blev det oxå som inte räknas in till julpyntet.
Det blev tre gardinpar, till köket och vardagsrummet, stjärnfallsbelysning till köket, stjärnor med stativ till våra lampfötter i vardagsrummet, tre dukar och ett fat med ljus och dekoration samt röda glögglas.
En del av detta är uppplockat och på sin plats, men några gardiner ska tvättas och strykas på måndag då vi jobbar i helgen och hiner inte göra det då. (bilde kommer när det är färdigpyntat).

Men imorron ä det första advent och då ska ska vi värma årets glögg, mandarin, för första gången och smaka på den med pepparkakor och grönmögelost. Ska bli intressat att testa den nya glöggen!




Nästa helg är det tjejhelg som gäller då Elias åker till Kalmar och hälsar på sin bror. Hela lyan för sig själv för första gånge över en hel helg! En hel 180 säng för sig själv! (och katterna förstås).


Kommentarer
Postat av: The BITCH

Starkvinsglögg är så fruktansvärt vidrigt. Alkoholfritt is the shit!

2009-11-30 @ 16:53:21
URL: http://bellevue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0