Skylla dig själv om du blir dödad av något som du lägger ner din själ i!?

Hur fan kan folk skriva som de gör! Om det inte vore för att vi faktiskt hade djurparker skulle vi inte veta nått om alla de djur som finna där! De som jobbar på djurparker har stränga regler att hålla sig till och försöker att utv. dem så att djuren får det så bra som möjligt, iaf i de "rikare" länderna. Jag tycker inte heller att det är rätt att ha djur i bur men idag är det det bästa sättet att lära sig så mkt så möjligt och få den vanliga befollknigen att lära sig så mkt som möjligt om dessa djur.

Att man har uppvisningar av vissa djur handlar egentligen mest om att sysselsätta djuren då de behöver detta stimuli. Djurskötaren som hade hand om denna val la säkert ner sin själ i djuret för att den skulle få det så bra som möjligt! Att valen råka döda henne handlade nog mer om lek. Valen fattar inte att hon inte kan hålla andan lika länge som sig själv.

Så innan ni alla yttrar er om en sån här sak, läs på lite! Jag blir faktiskt väldigt upprörd över att ni alla kan skriva att hon får skylla sig själv och att det är helt rätt att valen gjorde detta då den hålls fångad! Valen dödade inte henne med flit, som om den ville döda henne som ett byte! Han/hon lekte bara!

Det kan vara så att djur har det bättre i det fria, men det är inte så att man plågar djuren i djurparkerna, åter igen i de "utv./rika" länderna som har riktiga kontroller och lagar om djurhållning som jag menar. Djurparkerna finns först och främst till för att ge ut information till allmänheten om djur, dess livsmiljö och hur viktiga de är för oss samt att jobba för att bevara så många utrotingshotade djur som möjligt i dess livsmiljö samt i djurparker då det i många fall inte går att bevara dem i naturen på grund av männinskans framfart med att skörda skogar och hav och att bygga ut städer och byar.

Så till alla er som tycker att djurparker gör fel med att ha dur i bur, hur ska vi annars kunna lära oss nått, se djuren på "riktigt" och bevara dem då det ser ut som det gör i världen!?

Jag kan fortsätta att skriva här i evigheter om detta men har tyvärr inte den tiden! Men nu har jag sagt min åsikt!
Länge leve djuren och djurparkernas jobb för att bevara dem!

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0